Kultura polja sa žarama u sjevernoj Hrvatskoj = Die Urnenfelderkultur in Nordkroatien - Vinski-Gasparini, Ksenija (Zadar : Sveučilište u Zagrebu : Filozofski fakultet Zadar, 1973)
Zusammenfassung
Kazalo
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: arheologija; sjeverna Hrvatska; kultura žarnih polja