Predmeti od kosti i roga u preneolitu i neolitu Srbije - Bačkalov, Aleksandar (Beograd : Savez arheoloških društava Jugoslavije, 1979)
Summary
Mag. rad, Fil. fak., Beograd, 1975
Bibliografija: str. 55-58
Keywords: neolitik; Srbija -- arheološka nalazišta; koštani predmeti; predmeti od roga