Ričice : nekropole stećaka - Kovačić, Vanja (Split : Regionalni zavod za zaštitu spomenika kulture, 1983)
Résumé
Na vrhu nasl. str.: B1
Bibliografija uz svaki tekst
Keywords: nekropole; stećci; nadgrobni spomenici; Imotska krajina; srednji vijek; antropološka arheologija