Staroveka plastika - Kolnik, Titus (Bratislava : Tatran, 1981)
Sažeci na rus., franc., njem. jeziku
Bibliografija: str: 89-91
Keywords: Slovačka; arheološki nalazi; stari vijek; antička umjetnost; antička plastika; skulptura; portreti