Arheološka istraživanja u Podravini i kalničko-bilogorskoj regiji - Znanstveni skup (1986 ; Koprivnica); Marković, Zorko; Gregl, Zoran; Šarić, Ivan; Šimek, Marina; Klaić, Nada; Hrvatsko arheološko društvo (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 1990)
Zusammenfassungen
Summaries
Na spor. nasl. str.: Archäologische Forschungen in der Podravina und der Region Kalnik-Bilogora
Bibliografija iza svakog teksta
Keywords: Podravina; Kalnik; Bilogora; Križevci; Koprivnica; Lasinjska kultura; glinene figurice; glineni kalupi; tumuli; srednjovjekovne gradine