Arheološka istraživanja u Zagrebu i njegovoj okolici : znanstveni skup o 100. obljetnici Društva, Zagreb, od 14. do 16. studenog 1978. godine. - Znanstveni skup (1978 ; Zagreb); Rapanić, Željko; Malez, Mirko; Vinski-Gasparini, Ksenija; Vikić-Belančić, Branka; Simoni, Katica; Hrvatsko arheološko društvo (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 1981)
Zusammenfassungen
Na spor. nasl. str.: Archäologische Untersuchungen in Zagreb und Umgebung
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Zagreb - arheološka istraživanja; Hrvatsko arheološko društvo - povijest; Ljubić, Šime; Marun, Lujo; Bulić, Frane; Prigorje - arheološka istraživanja; Andautonia; Siscia; epigrafija