Arheološka istraživanja u Slavonskom Brodu i Brodskom Posavlju - Znanstveni skup (1988 ; Slavonski Brod); Minichreiter, Kornelija; Zaninović, Marin; Bojanovski, Ivo; Marković, Zorko; Majnarić-Pandžić, Nives; Zaninović, Marin; Iskra-Janošić, Ivana; Rapanić, Željko; Hrvatsko arheološko društvo (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 1993)
Zusammenfassungen
Summaries
Résumées
Na spor. nasl. str.: Archaeological research in Slavonski Brod and the Brodsko Posavlje region
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Slavonski Brod; Brodsko Posavlje; starčevačka kultura; prapovijesna naselja; gradine; antička naselja; Cibalae; keramičke radionice; rimske ceste; knez Branimir