Arheološka problematika Like : znanstveni skup, Otočac 22-24. IX 1974. - Znanstveni skup (1974 ; Otočac); Malez, Mirko; Drechsler, Ružica; Rendić-Miočević, Duje; Suić, Mate; Cambi, Nenad; Hrvatsko arheološko društvo (Zagreb) (Split : Hrvatsko arheološko društvo, 1975)
Résumées
Om. nasl.: Lika
Na spor. nasl. str.: Quelques questions archeologiques sur la Lika
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Lika - arheološka nalazišta; Japodi