Arheološka istraživanja u sjeverozapadnoj Hrvatskoj - Znanstveni skup (1975 ; Varaždin); Malez, Mirko; Dimitrijević, Stojan; Vinski-Gasparini, Ksenija; Majnarić-Pandžić, Nives; Vikić-Belančić, Branka; Šarić, Ivan; Dukat, Zdenka; Hrvatsko arheološko društvo (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 1978)
Zusammenfassungen
Sadrži: Pregled istraživanja keltskolatenske kulture u sjevernoj Hrvatskoj / Nives Majnarić-Pandžić, str. 149-158
Na spor. nasl. str.: Archäologische Forschungen im Nordwestlichen Kroatien
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Sjeverozapadna Hrvatska; Hrvatsko Zagorje; Međimurje; Petrijanec; antička naselja; numizmatika