Neviodunum (Drnovo pri Krškem) : katalog najdb - Petru, Sonja; Petru, Peter (Ljubljana : Narodni muzej, 1978)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Slovenija -- arheološka nalazišta; zidana grobnica; lončarska peć; rimski nadgrobni spomenici; natpisi; epigrafija; rimsko naselje; rimske ceste