Simpozijum o teritorijalnom i hronološkom razgraničenju Ilira u praistorijsko doba, održan 15. i 16. maja 1964. - Benac, Alojz (Posebna izdanja ; Centar za balkanološka ispitivanja ;, 1964)
Sažeci na njemačkom ili francuskom jeziku