Simpozijum o teritorijalnom i hronološkom razgraničenju Ilira u praistorijsko doba, održan 15. i 16. maja 1964. - Benac, Alojz; Katičić, Radoslav; Čović, Borivoj; Garašanin, Milutin; Marić, Zdravko; Gabrovec, Stane (Sarajevo : Naučno društvo SR Bosne i Hercegovine, 1964)
Sažeci na njemačkom ili francuskom jeziku
Str. 253-287: Diskusija / sudjelovali Mate Suić, Duje Rendić-Miočević...[et al.]
Bibliografske bilješke uz svaki tekst
Keywords: arheološki kongresi; Iliri; ilirske provincije; ilirska plemena; ilirski jezik; etnogeneza; onomastika