The Early Unetician cemetery at Dolni Počernice near Prague = Staroúnětické pohřebiště v Dolních Počernicích u Prahy = Ranneunetickij mogil'nik v Dolnih Počernicih okolo Pragi - Hásek, Ivan (Fontes archaeologici Pragenses ;, 1959)
Sažeci na češkom i rus. jeziku