The Early Unetician cemetery at Dolni Počernice near Prague = Staroúnětické pohřebiště v Dolních Počernicích u Prahy = Ranneunetickij mogil'nik v Dolnih Počernicih okolo Pragi - Hásek, Ivan (Pragae : Museum Nationale Pragae, 1959)
Sažeci na češkom i rus. jeziku
Bibliografija: str. 48
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; Prag; prapovijesna groblja; brončano doba; unjetička kultura; pogrebni rituali