Slawische Hügelgräber in Südböhmen = Slovanske mohyly v Jižnich Čechach = Slavjanskie kurgany v Južnoj Čehii - Turek, Rudolf (Pragae : Museum Nationale Pragae, 1958)
Sažeci na češkom i ruskom jeziku
Bibliografija: str. 60-62
Keywords: Češka -arheološka nalazišta; Slaveni; slavenski grobovi; kurgani; rani srednji vijek; srednjovjekovna groblja