The Knoviz settlement of North-West Bohemia = Knovizske osidleni Severozapadnich Čech = Knovizskoe poselenie Severozapadnioj Čehii - Bouzek, Jan (Fontes archaeologici Pragenses ;, 1966)
Sažeci na češkom i ruskom jeziku