The Knoviz settlement of North-West Bohemia = Knovizske osidleni Severozapadnich Čech = Knovizskoe poselenie Severozapadnioj Čehii - Bouzek, Jan; Koutecký, Drahomír; Neustupný, Evžen (Pragae : Museum Nationale Pragae, 1966)
Sažeci na češkom i ruskom jeziku
Bibliografija: str. 113-114
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; prapovijesna naselja; brončano doba; kultura polja sa žarama