Das Urnengräberfeld von Klentnice = Popelnicove pohrebište v Klentnici = Mogil'nik polej pogrebenij okolo s. Klentnice - Rihovsky, Jiří (Fontes archaeologici Pragenses, 1965)
Sažeci na češkom i ruskom jeziku