Das Urnengräberfeld von Klentnice = Popelnicove pohrebište v Klentnici = Mogil'nik polej pogrebenij okolo s. Klentnice - Rihovsky, Jiří (Pragae : Museum Nationale Pragae, 1965)
Sažeci na češkom i ruskom jeziku
Bibliografija: str. 51-52
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; prapovijesna groblja; kultura žarnih polja