Periodizacija starijeg gvozdenog doba u Jugoslaviji : simpozijum praistorijske sekcije Arheološkog društva Jugoslavije, Slavonski Brod, 1970 : [referati i koreferati] - Garašanin, Draga (Materijali, 1971)
Sažeci na engleskom, njemačkom ili francuskom jeziku