Sahranjivanje pokojnika sa aspekta ekonomskih i društvenih kretanja u praistoriji i antici : referati održani na kongresu u Mostaru 1980. godine - Kongres arheologa Jugoslavije (11 ; 1980 ; Mostar); Basler, Đuro; Tasić, Nikola; Kirigin, Branko; Demo, Željko (Beograd : Savez arheoloških društava Jugoslavije ; Arheološko društvo Bosne i Hercegovine, 1985)
Sažeci na englskom, njemačkom ili francuskom jeziku
Bibliografske bilješke uz svaki tekst
Keywords: prapovijest; Bosna i Hercegovina; Glasinac; Podunavlje; Gornja Mezija; Podravina; Issa; Liburnija; Sirmium; gradine; prapovijesne nekropole; pokopi; pogrebni rituali; kult mrtvih