Putevi i komunikacije u praistoriji, Peć, 1978 : [referati održani na simpozijumu praistorijske i antičke sekcije Saveza arh. društava Jugoslavije] - Gavela, Branko (Materijali ;, 1980)
Sažeci na engleskom, njemačkom ili francuskom jeziku