Campus Martius : antička nekropola između Premanturske i Medulinske ulice u Puli : (istraživanje 1985-1986. godine) = Roman necropolis between Premanturska and Medulinska street in Pula :(campaign 1985-1986) - Matijašić, Robert (Pula : Arheološki muzej Istre, 1991)
Summary
Katalog izložbe
Tekst na hrv. i engl. jeziku
Bibliografija: str. 19-20
Keywords: arheološke izložbe; Hrvatska - arheološka istraživanja; nalazišta; arheološki nalazi; Pula; antička nekropola; grobovi