Tvrđava Ras = The Fortress of Ras - Popović, Marko (Beograd : Arheološki institut, 1999)
Summary
Bibliografija: str. 371-389 i uz tekst
Keywords: Srbija - arheološka istraživanja; srednji vijek; srednjovjekovna arhitektura; utvrde; tvrđave; sakralni kompleks; obrambena arhitektura; stambena arhitektura; graditeljske tehnike