Breclav-Pohansko IV : Velikomoravsky velmožsky dvorec - Dostal, Borivoj (Brno : Universita J. E. Purkyne, 1975)
Zusammenfassung
Rezjume
Bibliografija: str. 381-394
Keywords: Moravska; Češka; arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; srednji vijek; dvorci; utvrde; slavenska keramika