Jugoslovensko Podunavlje od indoevropske seobe do prodora Skita - Tasić, Nikola (Novi Sad, Beograd : Matica srpska, Balkanološki institut SANU, 1983)
Zusammenfassung
Ćir
Na spojnim listovima zemljop. karte
Bibliografske bilješke iza svakog poglavlja
Bibliografija: str. 138-143
Dar autora
Keywords: Indoeuropljani; Skiti; prapovijesne kulture; podunavske kulture; brončano doba; željezno doba; inkrustirana keramika; migracijski pokreti