Civilizatie urbana medievala Romaneasca : contributii : (Suceava pina la mijlocul secolului al XVI-lea) - Matei, Mircea D. (Biblioteca de arheologie / Academia de stiinte sociale si politice a Republicii socialiste Romania, Institutul de Arheologie, 1989)
Résumé