Serdika : arheologičeski materiali i proučvanija. Tom 1 (Sofija : Izdatelstvo na Blgarskata akademija na naukite, 1964)
Zusammenfssungen
Résumées
Na spor. nasl. str.: Serdica : matériaux et recherches archéologiques
Bibliografske bilješke uz svaki tekst
Keywords: Bugarska - arheološka nalzišta; Sofija; arheološka istraživanja; antika; rano kršćanstvo; srednji vijek; numizmatika