Asezari din secolele III si VI e. n. in sud-vestul Munteniei : cercetarile de la Dulceanca - Dolinescu-Ferche, Suzana (Bucuresti : Editura Academiei Republicii Socialiste Romania, 1974)
Sažetak na franc. jeziku
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska; arheološka nalazišta; naselja; Dačani