Istoria sclavajului in Dacia Romana - Tudor, Dumitru (București : Editura Academiei Republicii Populare Romine, 1957)
Sažeci na rus. i franc. jeziku
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Rumunjska; povijest ropstva