Coconi : un sat din Cimpia Romana in epoca Lui Mircea cel Batrin : studiu arheologic si istoric - Constantinescu, Nicolae (Bucuresti : Editura Academiei Republicii Socialiste Romania, 1972)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Rumunjska -- arheološka nalazišta; Rumunjska -- povijest; srednji vijek; srednjovjekovna naselja