Iliri i Grci : njihovi kulturni odnosi u prošlosti naše zemlje na osnovu arheološkog materijala : Tematska izložba antičkog odeljenja Narodnog muzeja u Beogradu, Decembar 1959 - Februar 1960 - Mano-Zisi, Đorđe (Narodni muzej u Beogradu, 1959)
Résumé