Iliri i Grci : njihovi kulturni odnosi u prošlosti naše zemlje na osnovu arheološkog materijala : Tematska izložba antičkog odeljenja Narodnog muzeja u Beogradu, Decembar 1959 - Februar 1960 - Mano-Zisi, Đorđe; Popović, Ljubiša (Beograd : Narodni muzej u Beogradu, 1959)
Résumé
Katalog izložbe
Bibliografija iza svakog poglavlja
Keywords: Iliri; Grci; arheološke izložbe; arheološka nalazišta