Kompolt-Kister : újkőkori, bronzkori, szarmata és avar lelőhely : leletmento ásatás az M3-as autópálya nyomvonalán = A Neolithic, Bronze age, Sarmatian and Avar site, rescue excavation at the M3 motorway - Vaday, Andrea (Heves megyei regeszeti kozlemenyek = Publicationes archaeologicae de Comitatu Heves, 1999)
Summary