Kompolt-Kister : újkőkori, bronzkori, szarmata és avar lelőhely : leletmento ásatás az M3-as autópálya nyomvonalán = A Neolithic, Bronze age, Sarmatian and Avar site, rescue excavation at the M3 motorway - Vaday, Andrea; Vaday, Andrea (Eger : Heves megyei Muzeumi Szervezet, 1999)
Summary
Bibliografija: str. 339-350 i iza pojedinih priloga
Keywords: neolitik; brončano doba; Mađarska; Sarmati; Avari