Ohridskata slikarska škola od XV vek - Subotić, Gojko (Ohrid : Zavod za zaštitu na spomenicite na kulturata i Naroden muzej-Ohrid, Filozofski fakultet u Beogradu, 1980)
Résumé
Ćir
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Ohrid; slikarska škola; srednji vijek; 15. st