Ohridskoto sidno slikarstvo od XIV vek - Grozdanov, Cvetan (Ohrid : Zavod za zaštita na spomenicite na kulturata i Naroden muzej-Ohrid, Filozofski fakultet u Beogradu, 1980)
Résumé
Mak. ćir.
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Makedonija; Ohrid; bizantska umjetnost; crkve; zidno slikarstvo; freske; četrnaesto stoljeće