Prosek - Demir Kapija : slovenska nekropola i slovenske nekropole u Makedoniji - Aleksova, Blaga (Skopje, Beograd : Arheološko društvo Jugoslavije : Arheološki muzej Skopje, 1966)
Resumée
Om. nasl.: Demir Kapija
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Makedonija - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; srednji vijek; seoba naroda; Slaveni; slavenske nekropole; grobovi; grobni nalazi