Inscriptiones Pannoniae Superioris : in Slovacia Transdanubiana asservatae - Češka, Josef (Opera Universitatis Purkynianae Brunensis Facultas Philosophica = Spisy University J. E. Purkyne v Brne Filosoficka Fakulta, 1967)
Sažetak na češkom jeziku: Římské nápisy na Slovensku