Slovenska pismenost : 1050-godišnina na Kliment Ohridski - Ilievski, Petar Hr. (Ohrid : Naroden muzej Ohrid, 1966)
Résumées
Ćir
Transliteracija: ćirilica makedonska
Bibliografija: str. 87-89
Keywords: slavenska pismenost; Kliment Ohridski; Ohrid; Makedonija; epigrafija