Pelagonija u svetlosti arheoloških nalaza : od egejske seobe do Avgusta - Mikulčić, Ivan (Skopje : Arheološko društvo Jugoslavije ; Arheološki muzej Skopje, 1966)
Zusammenfassung
Na spor. nasl. str.: Die Geschichte Pelagoniens im Lichte der Bodenfunde : von der Ägäischen Wanderung bis Augustus
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Makedonija - arheološka nalazišta; egejske seobe; Iliri; helenizam