Antičko staklo u jugoslovenskom delu provincije Donje Panonije - Šaranović-Svetek, Vesna (Novi Sad : Vojvođanski muzej, 1986)
Sažetak na njemačkom jeziku
Bibliografske bilješke uz tekst
Bibliografija
Keywords: rimsko staklo; provincija Panonija