Draguseni : contributii la o monografie arheologica - Crismaru, Aristotel (Bacau : Comitetul Judetean de cultura si educatie socialista Botosani, Muzeul Judetean de istorie Botosani, 1977)
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta