Asezarea Dacilor liberi de la Medieşul Aurit, (I) - Dumitraşcu, Sever; Bader, Tiberiu (Baia Mare : Muzeul de istorie Satu Mare, 1967)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; Satu Mare; Dačani; dačko naselje