Po besovym sledam - Domanskij, Jaroslav Vitalevič; Stoljar, Abram Davidovič (Leningrad : Izdatel'stvo Gosudarstvennogo Ermitaža, 1962)
Summary
Bibliografija: str.242
Keywords: prapovijest; prapovijesna naselja; prapovijesna umjetnost; Rusija - arheološka nalazišta