Vipavska dolina : zgodnjesrednjeveška najdišča - Svoljšak, Drago; Knific, Timotej (Ljubljana ; Nova Gorica : Narodni muzej, 1976)
Summary
Bibliografija i bilješke uz tekst
Keywords: Slovenija; arheološka nalazišta; rani srednji vijek