Ranokršćanska arhitektura na području današnje Zadarske nadbiskupije - Uglešić, Ante (Zadar : Filozofski fakultet u Zadru : Zadarska nadbiskupija, 2002)
Summary
Zusamenfassung
Str. 133-141: Pojmovnik
Str. 157-159: Kazalo lokaliteta
Bibliografija: str. 123-131
Keywords: rano kršćanstvo; crkve; Toreta; Tarac; Sali-Gruh/sv.Ivan; Božava-Dugi otok; Muline; Lepuri; Olib; Zadar; Zadarska nadbiskupija