Březno : vesnice prvních Slovanu v severozápadnich Čechách - Pleinerová, Ivana (Praha : Academia nakladatelstvi Československe akademie ved, 1975)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 116-120
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; Brezno; rani srednji vijek; seoba naroda; Slaveni; Germani