Hronologija vinčanske grupe - Garašanin, Milutin V. (Ljubljana : Univerza v Ljubljani, 1951)
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Vinča -- kronologija; vinčanska kultura; neolitik; keramika; antropomorfna plastika; vinčanska grupa -- nalazišta