Těšetice. 6: Horákovská kultura v těšetickém mikroregionu - Golec, Martin (Brno : Masarykova Univerzita, 2003)
Zusammenfassung
Om. nasl.: Tešetice-Kyjovice
Bibliografija: str. 150-155
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; željezno doba